I møte med en senterleder

I møte med en senterleder

 

I møte med mennesker 🤓👉🏻📲

Jeg tok en prat med senterleder Cathrine på AMFI Raufoss om markedsføring og synlighet; både før og under korona.

Hvorfor stiller ordføreren opp i kyllingdrakt på Instagram-story og hvordan har hun klart å oppnå så store resultater med markedsføringen sin?

Under sendingen sjekker vi innholdet hun lager live i mobilen og hun forteller hva som kreves av bedrifter i dag for å oppnå TILLIT og ENGASJEMENT hos kundene.

Hvilke resultater har de oppnådd med markedsføringen sin og hvorfor er det viktig at hun som senterleder går foran som et godt eksempel?

Tilslutt et lite hjertesukk og en liten pekefinger med oppfordring til store kjeder og merkevarer som tar fra de lokale butikkene kraften som ligger i sosiale medier. De mister all nærhet og mulighet til å ha en interaksjon med sine lokale kunder når alt innhold og kommunikasjon skal foregå fra sentrale profiler.

Ingen sentral markedsføring på sosiale medier kan skape samme magi som gode og lokale profiler. Fordi sosiale medier handler om å lytte og ha en interaksjon med kundene der de er, handler og bor.

Tusen takk til Cathrine som deler av sin kunnskap - jeg håper du setter av en halvtime for å høre hennes tilnærming til jobben som senterleder, markedsføring og kjærligheten til stedet hun bor og jobber.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.