Vilkår for bruk og personvern

Vilkår for bruk og personvern

Vilkår for bruk av denne nettsiden og alle tilknyttede nettsteder.

LES VILKÅRENE NØYE FØR DU BRUKER NETTSTEDET.

Ved å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker i disse vilkårene for bruk, ikke bruk nettstedet.

PERSONVERN

Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om firmanavn og kontaktinformasjon ved forespørsler via dette nettstedet. Vi utleverer ikke denne informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg og/eller ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma kan slettes på forespørsel.

INFORMASJONKAPSLER

Vårt nettsted benytter cookies (informasjonskapsler) og ved å bruke dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler (cookies) til analyse, tilpasset innhold og annonser. Les mer om hvordan du kan avvise informasjonskapsler på Administrer informasjonskapsler hos Nettvett.

OPPHAVSRETT

Alle rettigheter er beskyttet.  Copyright © 2020 - Elise Landa  Org nr 913 394 836

Du kan ikke distribuere noe materiell fra dette nettstedet på noen måte. Du kan ikke selge eller trykke deler uten skriftlig samtykke fra forfatteren, med unntak av av korte sitater i en anmeldelse.

Dette gjelder alt innhold, videoer, opplæringsmateriell , produkter, tjenester og / eller annet materiell, gjort tilgjengelig på nettstedet.

KOMMENTARFELTET

Behandle alle andre med respekt.

Ved kjøp av noen kurs på dette nettstedet får du  tilgang til en medlemsportal og åpent kommentarfelt.  Med det samtykker du i å respektere både kursarrangør og andre kursdeltakere. Også de som har andre meninger enn deg selv.

Bidra til et godt diskusjonsklima, diskuter med en vennlig og saklig tone og hjelp gjerne dem som ber om innspill og hjelp. Kanskje du selv får hjelp når du måtte ha behov for det.

Kommentarer vi finner upassende, f.eks. nedlatende, diskriminerende, spam, etc, slettes uten ytterligere forvarsel.

Kommentarfelt kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende.

GRATIS RESSURSER

Vi har sjekklister, videoer og guider ute i markedet som gratis ressurser. Når du legger igjen navn og e-post adresse vil du motta nyhetsbrev fra oss som kan inneholde bloggposter, invitasjoner til seminar, andre sjekklister og tilbud vi tenker du kan være interessert i. Det er alltid en meld meg av link i disse e-postene så bruk den om dette ikke er av interesse eller send en e-post så ordner vi det for deg!

ANSVARSBEGRENSING

Elise Landa er en rådgiver med mer enn 10 års erfaring innenfor sitt fagfelt. Rådene gitt i videoer og/eller dokumenter er generelle og basert på hennes personlige erfaringer. De vil ikke passe i alle situasjoner, men individuelt tilpasset rådgivning tilbys som en av våre tjenester. Du/dere er alene ansvarlig for egne handlinger, og resultater er avhengig av personlige faktorer som ferdigheter, tilegning av kunnskap, og personlig gjennomføringsevne.

OPPDATERING

Oppdatert mars 2020

Disse vilkårene for bruk kan revideres uten varsel. Oppdateringene vil bli utført her i dette oppslaget. Har du utført et kjøp og vi har din mailadresse, vil du derimot motta en epost ved revisjoner. Du er bundet av slike revisjoner og bør derfor besøke denne siden for å lese de gjeldende vilkårene for bruk som du er bundet av.

KONTAKT VED SPØRSMÅL

Adresser og kontakt for selskapet er:
E-post: [email protected]
Adresse: Larviksveien 51, 3290 STAVERN

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.