Får du dårlig samvittighet hvis du tar pause med litt utekontor?

2021, covid-19 og utekontor

 

Får du dårlig samvittighet hvis du tar pause med litt utekontor midt på dagen? 🤔

Det er ny runde med nedstengning, og ny runde med hjemmekontor. Jeg er jo vant til å jobbe med annerledeskontor/hjemmekontor, men jeg er ikke vant til å sitte så mye stille.

Det er litt for kort avstand mellom Mac og kaffemaskin 🙈

Så nå gjør jeg som jeg gjorde i mars, pålegger meg selv minimum 30 min utekontor hver dag mens det er lyst ute. Det betyr at jeg trener/går tur i arbeidstiden før kl 16.00.


Jeg la ut en story på Instagram om dette og da fikk jeg tilbakemelding fra en dame som sa: «skulle så ønske at ledelsen gikk ut å anbefalte oss ansatte å gjøre nettopp det - jeg får så dårlig samvittighet hvis jeg gjør det før kl 16».

Er du leder og tar utfordringen?

Leste akkurat også om en bedrift som hver onsdag kl 13 har møte mens de er ute og går. De skrur på kamera, setter ørepropper i og trasker i vei.

Frisk luft, drodling med kolleger, bevegelse og dagslys - bedre kan det ikke bli for kreativiteten og ny giv til neste arbeidsoppgave.

Og jeg tror dette er kjempeviktig for bedre konsentrasjon under oppgavene vi har på digitale flater og ikke minst for den mentale helsen vår.

Godt nytt år - ut å gå 😄

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.