Bli bedre på Instagram

Ønsker du flere følgere på Instagram, eller nå bedre ut til følgerne du allerede har?

De fleste av oss har sett at noen poster og innlegg klarer å engasjere i langt større grad enn andre. Men hva er det egentlig som treffer? Og hvorfor? 

Kun 790,-
Placeholder Image

Instagram er for mange bedrifter en av de aller viktigste kanalene å nå sitt publikum på akkurat nå, og spesielt Instagram stories er i stor vekst. I dette nettkurset får du en praktisk gjennomgang live i mobilen og konkrete tips til hvordan du kan drive en god profil på Instagram med fokus på historiefortelling og stories.

Placeholder Image
Video Poster Image

Stories har 15x større vekst enn feeden 

Stories handler om interaksjon og dialog med følgerne - for å klare det kan du sende live, ha spørsmålsrunder, bruke meningsmålinger, sjekke stemningen, bruke stickers og mye mer. Vær nysgjerrig og lær hvordan du bruker funksjonene som finnes i stories. 

Dette lærer du:

 • Hvilke muligheter du har med Instagram
 • Hvordan algoritmen til Instagram virker
 • Hvordan du viser frem historien din
 • Hvordan du lager de gode innleggene
 • Hvordan du velger de riktige bildene/videoene
 • Hvordan du lager en lovlig konkurranse
 • Hvordan du bruker stories - vi går live inn i mobilen underveis i kurset
 • Hvordan du bruker de 4 F-ene som innholdsstrategi
 • Hvordan du kan lære av andre som er helt rå på Instagram
 • Hvilke verktøy jeg bruker til redigering av bilder og video

Dette får du:

 • 10 videoleksjoner med praktisk innhold
 • Egne moduler med konkrete tips og triks til nedlastning
 • Tilgang til meg som rådgiver via @elisesdesignfryder - her kan du sende meg meldinger når du lurer på noe eller står fast i hverdagen med Instagram.
Gi meg tilgang her

Dette sier andre...

Placeholder Image

Alexander Stöckl – Norges skiforbund

«Elise er veldig engasjert og «open minded». Jeg hadde en god diskusjon med henne etter hennes foredrag under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende»!

Placeholder Image

Unni M. Salminen - NTNU Universitetsbiblioteket

«Engasjert, oppdatert, kunnskapsrik og dyktig. Hun har humor og engasjement og er en strålende taler. Tilpasser foredraget godt til gruppen hun står foran. Hun er også inspirerende og en god formidler. Anbefales»!

Placeholder Image

Gunn K. Ryde - Focus Engineering AS

«Vi var heldige som fikk Elise til å gi oss et skreddersydd kurs om «sosiale medier for ingeniører». Her ble det mye latter og mange gode tips og råd ble delt ut. Focus Engineering ønsker å ha en digital tilstedeværelse og ser stor verdi i å følge med på utviklingen – dette var topp»!

Kursholder:

Hei, jeg heter Elise. Jeg er en samfunnsengasjert rådgiver med stort hjerte for kommunikasjon og ny teknologi. Jeg ønsker å skape en forståelse for hvorfor det er viktig å ta den fjerde industrielle, teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjon på alvor og hva det egentlig kreves av deg som bedriftsleder, butikkeier, selger, ansatt og merkevare. 

Jeg har jobbet med strategi, innholdsproduksjon, foredrag, workshop og kurs i digitale og sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. Jeg har opparbeidet meg stor innsikt etter mange år i veldig forskjellige bransjer. Uansett om du selger rør i Nordsjøen eller sko i butikken på hjørnet trenger du digital synlighet.

 

Bli bedre på Instagram du også

Det er mye webinarer og livesendinger på markedet i dag, men det fine med et onlinekurs er at der kan du se videoene om igjen og om igjen. 

Velkommen til kurs ❤️

Kun 790,-
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Ta gjerne kontakt

og følg meg gjerne på Facebook og Instagram @Elisedesignfryder

Kontaktside
Powered by Kajabi