Bedre kundereise i 2024?

Trenger du bedre digital kompetanse i bedriften eller bedre kvalitet på innholdet du sender ut? 

Jeg er en samfunnsengasjert rådgiverer og foredragsholder som er opptatt av hvordan ny teknologi og sosiale medier påvirker kommunikasjonen mellom mennesker - både markedsmessig og mellommenneskelig. 

Ta gjerne kontakt.

Placeholder Image

Foredrag

Du bygger et digitalt omdømme hver dag, uansett om det er som bedrift, ansatt, leder, skole, merkevare, offentlig eller privat.  Jeg ønsker å inspirere, utfordre og øke kunnskapen din.

Se mine foredrag her
Placeholder Image

Digital rådgivning

Trenger du hjelp til digital strategi, ønsker intern workshop eller rådgivning? En av mine største styrker er innsikten jeg har opparbeidet meg etter mange år i veldig forskjellige bransjer. 

Les mer
Placeholder Image

Mentor og styrearbeid

Trenger du motivasjon for å finne frem essensen i dine egenskaper og verdier? eller ønsker du en engasjert kommunikasjonsrådgiver med stor forståelse for ny teknologi i styret?

Ta kontakt

Som rådgiver er jobben min å motivere, øke engasjementet og utfordre kundene mine.

Placeholder Image
Placeholder Image

Vi må være mer opptatt av det kunden er opptatt av, enn å være opptatt av oss selv. 

Det handler om å levere en relevant, digital og sømløs kundereise. Hver dag opplever kundene dine fantastiske opplevelser på nett, det gjør dem kresne og bevisste på hva de vil ha. Er du med eller lar du dem forsvinne til konkurrentene?

Placeholder Image

Har du hørt om «De 4 F-ene»?

 Jeg har laget en metodikk som jeg bruker for å oppnå suksess med godt innhold og synlighet i sosiale medier. Her kan du laste ned en video hvor jeg gir deg en innføring i hva det betyr og hvordan man gjør det. 

 

Last ned video her

Intervju om kroppspress og sosiale medier i VG

I sommer snakket jeg med VG og MinMote journalisten Åsa H. Aaberge om økt bruk av redigeringsapper og sosiale medier etter at influencer @polliani la ut en video på sin Instagramprofil om tema.

Her er et lite utdrag:

Problematikken rundt kroppspress og usunne skjønnhetsideal er ikke ny, men tendensene øker i takt med det digitale tempoet. Sosiale medier bringer hele verden hjem til oss, og vi er alle eksponert, mener Landa. Hun bruker sin egen ungdomstid som eksempel, da MTV og plakater på jenterommet var den eneste eksponeringen hun fikk av «retusjerte» skjønnhetsidealer.

 

Les hele saken her

Er du god på kundeservice i sosiale medier?

Vi må huske at det å ikke respondere på følgernes kommentarer, reaksjoner og delinger oppleves som om man snur ryggen til når kunden kommer fysisk inn i butikk eller man møtes i et fysisk møte. Og det gjør du jo ikke!? 

 

Korona, falske nyheter og kritisk medieforståelse på NRK P1.

Det er ekstreme mengder falske nyheter og skremselspropaganda om korona på nett. Dette er barn og unges fritidsarena og vi må hjelpe dem å navigere i en jungel av frykt og konspirasjonsteorier. Men for å klare det må vi selv heve vår egen mediekompetanse. 

Det er like mye falske nyheter på Tik Tok som på Facebook og videoer som er sett av barn har millioner av visninger. Er du god på kildekritikk? 

 
Placeholder Image

Kristin Vedum – Silva Consult AS

«Elise er en kunnskapsrik foredragsholder. Hun formidler budskapet på en særs engasjerende og motiverende måte. Jeg jobber som rådgiver på blant annet bedriftsutvikling og har i løpet av de siste 3 årene leid inn Elise 5 ganger for å holde foredrag i ulike fora. Dette for å øke kunnskapen til både bedriftsledere og andre i bedriftene til hvordan de kan øke sin kjennskap, sitt omdømme og ikke minst hvordan de kan øke salget sitt».

Placeholder Image

Jarle Ørnebø - Purus Joti AS

«Elise overbeviste selgere i rørleggerbransjen hvorfor de er, og bør være, sitt eget merkenavn på sosiale medier. Om hvordan den fremtidige selgeren skal forstå og anvende sosiale medier i sitt virke. Engasjert, fakta- og bransjerelatert. En hel formiddag hvor det gikk opp et lys for enhver. Veldig bra»!

Placeholder Image

Unni M. Salminen - NTNU Universitetsbiblioteket

«Engasjert, oppdatert, kunnskapsrik og dyktig. Hun har humor og engasjement og er en strålende taler. Tilpasser foredraget godt til gruppen hun står foran. Hun er også inspirerende og en god formidler. Anbefales»!

Placeholder Image

Et algoritme-eksperiment direkte fra scenen 

En fredag i oktober hadde jeg en litt annerledes og spennende dag på jobben. Jeg var invitert til å holde foredrag for alle leverandørene til Spesialgrossisten AS og deres merkevare Godt Lokalt. De ønsket å kickstarte sin digitale satsning på sosiale medier direkte fra scenen. Så etter mitt foredrag om sosiale medier, omdømmebygging og synlighet tok vi opp Facebooksiden deres på skjermen og ba alle produsentene i salen om gå inn å dele og kommentere posten vi la ut. Dette for å vise hva som skjer med algoritmene når alle samarbeider og har en interaksjon med hverandre som merkevare på nett. Vi ønsket å vise at det lønner seg å være synlig og stå sammen - jo flere digitale profiler som kommuniserer ønsket (samme) budskap, jo større synlighet. 

Veldig spennende å se hvordan rekkevidden bare fortsatte å vokse utover kvelden, det var mange leverandører som fikk øynene opp for hvor kraftfullt verktøy sosiale medier faktisk er. 

Det var utrolig gøy for meg å være med på dette da jeg lenge har hatt et stort engasjement og ment at det er altfor mange kjeder og merkevarer i dag som ikke tar eierskap til den lokale kommunikasjonen og synligheten der avdelingene/butikkene er. Sosiale medier handler om lokal hverdagskommunikasjon, ikke bare annonsekampanjer. Her er det mange kjeder som mister verdifull interaksjon med kundene sine lokalt. 

Placeholder Image

Trygge digitale foreldre 

Jeg er gründer av Trygge digitale foreldre som leverer et foredrag som heter «Livsmestring i en digital tid» for skoler, foreldre og lærere.

Jeg tror at en god dialog med barn og unge er viktigere en pekefinger, frykt og forbud. Det er vår jobb som voksne å være mer nysgjerrig på det digitale livet som vi ikke alltid forstår. Barna har høyere bruks-kompetanse enn oss og det gjør det ekstra utfordrende å være en god rollemodell som foreldre og lærere. Det er viktig å skape en god arena for den gode dialogen så tidlig som mulig når påvirkningskraften vår er størst. 

Følg gjerne Trygge digitale foreldre på Facebook og Instagram. Her deler jeg mye kunnskap og informasjon.

Les mer her

Placeholder Image
Placeholder Image
Powered by Kajabi